Ik betuig steun voor de interventie van stichting Milieu & Mens

Ik betuig steun aan de interventie van St. M&M als bezorgde energie gebruiker en belanghebbende bij de democratische rechtstaat

Op dit moment zijn er 4925 ondertekeningen. Direct tekst

STEUNBETUIGING VAN BEZORGDE ENERGIE GEBRUIKER

Door het ondertekenen van deze adhesiebetuiging geef ik aan de interventie van de Stichting Milieu en Mens in het hoger beroep in de zaak van Shell tegen Milieudefensie te steunen.

Lees de adhesiebetuiging

  • Mijn/onze energiekosten zijn gestegen en het vonnis van de rechtbank Den Haag in de zaak Milieudefensie tegen Shell zal de kosten verder doen stijgen. Ik maak mij ernstige zorgen over de gevolgen die de uitspraak van de rechter voor mij persoonlijk, voor mijn bedrijf en voor de economie en werkgelegenheid zal hebben en meen dat ook mijn rechten, of van mijn bedrijf en belangen door de rechter gerespecteerd worden.
  • Ook vind ik dat de regels van de democratische rechtsstaat door de rechter in de zaak van Milieudefensie tegen Shell geschonden zijn. Ik word niet vertegenwoordigd door Milieudefensie; ik heb deze organisatie nooit toestemming gegeven om mij te vertegenwoordigen. Ik ben door de rechter nooit gehoord en mij is niets gevraagd. Naar mijn mening vertegenwoordigt Milieudefensie niet het algemeen belang.
  • Indien ik een donatie aan de Stichting Milieu en Mens doe, is dat geheel vrijwillig en ten behoeve van de doelen van stichting Milieu & Mens.

Deze verklaring is door mij goed gelezen en heeft mijn goedkeuring en volle instemming. Met mijn handtekening bevestig ik alles wat in deze verklaring en adhesiebetuiging staat.

Ik steun het project

Volg ons op social media:

Ik doneer

Uw financiële steun is hard nodig om onze doelen te bereiken. Iedere donatie, groot en klein, helpt mee om te proberen als onafhankelijke partij via tussenkomst in de rechtszaak tussen Milieudefensie en Shell het eerdere vonnis van tafel te krijgen.

N

Ik doe mee

Bent u ook een Bezorgde Energie Gebruiker en steunt u ons initiatief? Toon uw adhesiebetuiging door middel van uw handtekening.

u

Ik wil meer weten

De rechtszaak waaraan wij gaan deelnemen is het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie. Deze zaak is aanhangig bij het Gerechtshof Den Haag. Waar dit over gaat? Lees over de rechtszaak en onze tussenkomst op onze website.