Bedrijven

 Doel is om van zoveel mogelijk burgers en bedrijven steunbetuigingen en donaties te verkrijgen. Die donaties zijn benodigd om de procedure te kunnen voeren en te proberen het eerdere vonnis van tafel te krijgen. U kunt hier de steunbetuiging tekenen. En door hieronder bij de “Donatieknop” te klikken kunt u ons financieel steunen om deze procedure te voeren en hopelijk het eerdere vonnis van tafel te krijgen.

Volg ons op social media:

Ik doneer

Uw financiële steun is hard nodig om onze doelen te bereiken. Iedere donatie, groot en klein, helpt mee om te proberen als onafhankelijke partij via tussenkomst in de rechtszaak tussen Milieudefensie en Shell het eerdere vonnis van tafel te krijgen.

N

Ik doe mee

Bent u ook een Bezorgde Energie Gebruiker en steunt u ons initiatief? Toon uw adhesiebetuiging door middel van uw handtekening.

u

Ik wil meer weten

De rechtszaak waaraan wij gaan deelnemen is het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie. Deze zaak is aanhangig bij het Gerechtshof Den Haag. Waar dit over gaat? Lees over de rechtszaak en onze tussenkomst op onze website.