BEG

BEG staat voor Bezorgde Energiegebruikers. Met de BEG-groep gaan we proberen tussen te komen in het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie.

De groep Bezorgde Energiegebruikers (BEG) is opgezet om deel te nemen aan het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie. BEG valt onder stichting Milieu en Mens. Die stichting zal BEG in de rechtszaal vertegenwoordigen. We doen dat het liefst met zoveel mogelijk bezorgde burgers en bedrijven om te laten zien dat er ook een breed gedragen ander geluid is in de samenleving.
Via de machtiging op onze site geeft u toestemming om u zich door stichting Milieu en Mens te laten vertegenwoordigen in de rechtszaal.

Volg ons op social media:

Ik doneer

Uw financiële steun is hard nodig om onze doelen te bereiken. Iedere donatie, groot en klein, helpt mee om onze zorgen kenbaar te maken bij de rechter via tussenkomst in de rechtszaak tussen Milieudefensie en Shell.

N

Ik doe mee

Bent u ook een Bezorgde Energie Gebruiker en steunt u ons initiatief? Geef ons een mandaat door middel van uw handtekening. We hebben zoveel mogelijk handtekeningen nodig om aan te tonen dat het de energiegebruiker menens is.
u

Ik wil meer weten

De rechtszaak waaraan wij gaan deelnemen is het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie. Deze zaak is aanhangig bij het Gerechtshof Den Haag. Waar dit over gaat? Lees over de rechtszaak en onze tussenkomst op onze website.