Voor de pers

Persbericht 2 maart 2022
Persbericht ten tijde van de lancering van de BEG-groep: Persbericht Bezorgde Energie Gebruikers (pdf).

Zodra ons advocatenteam zover is om ons daadwerkelijk te mengen in de procedure geven we daar verdere bekendheid aan. Contacten verlopen primair via de projectleider.

Studio BLCKBX
Op 2 maart 2022 was Frans van der Werf samen met milieurecht advocaat Lucas Bergkamp te gast bij Flavio Pasquino van Studio BLCKBX en is het project gelanceerd. Kijk de uitzending hier terug.  We hopen binnenkort met de bekendmaking van onze daadwerkelijke uitvoering van de procedure veel publiciteit te generen om ons initiatief en activiteit verder toe te lichten.

 

Brief aan Milieudefensie
Op 2 maart stuurden we tevens deze brief naar Milieudefensie met het verzoek het vonnis niet uit te voeren.

Voor meer informatie neem contact op via contact@bezorgdeenergiegebruikers.nl.

Volg ons op social media:

Ik doneer

Uw financiële steun is hard nodig om onze doelen te bereiken. Iedere donatie, groot en klein, helpt mee om te proberen als onafhankelijke partij via tussenkomst in de rechtszaak tussen Milieudefensie en Shell het eerdere vonnis van tafel te krijgen.

N

Ik doe mee

Bent u ook een Bezorgde Energie Gebruiker en steunt u ons initiatief? Toon uw adhesiebetuiging door middel van uw handtekening.

u

Ik wil meer weten

De rechtszaak waaraan wij gaan deelnemen is het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie. Deze zaak is aanhangig bij het Gerechtshof Den Haag. Waar dit over gaat? Lees over de rechtszaak en onze tussenkomst op onze website.