Ons deskundige team

“BEG-Project-Team”

St. M&M heeft voor de organisatie en procedure een project ingesteld met een projectleider, gesteund door deelnemers aan St. M&Men St Luister en het advocatenkantoor Plan B van mr. Doeko Bosscher, dat op zijn beurt weer samenwerkt met mr. Joris Struijcken, deskundig jurist, oud-advocaat en -rechter, gespecialiseerd in procesrecht.

Het projectteam onder leiding van deelnemer aan St Luister, Frans van der Werf, wordt verder gesteund op gebied van organisatie, communicatie, website, steunbetuigingverzameling, fondsenwerving, rapportage, financieel beheer, pr en het faciliteren van de rechtszaak en advocaten. Het project werkt in opdracht van het bestuur van St. Milieu en Mens. Het project noemt zich het BEG-project of het BEG-team.

Ook de financiering van de activiteiten en de juridische procedures vindt plaats via het faciliteren daarvan door het BEG-project team. Het team bestaat uit ervaren mensen op gebied van projectmanagement, financiering, facilitering, transparante rapportage, social media etc.

Volg ons op social media:

Ik doneer

Uw financiële steun is hard nodig om onze doelen te bereiken. Iedere donatie, groot en klein, helpt mee om te proberen als onafhankelijke partij via tussenkomst in de rechtszaak tussen Milieudefensie en Shell het eerdere vonnis van tafel te krijgen.

N

Ik doe mee

Bent u ook een Bezorgde Energie Gebruiker en steunt u ons initiatief? Toon uw adhesiebetuiging door middel van uw handtekening.

u

Ik wil meer weten

De rechtszaak waaraan wij gaan deelnemen is het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie. Deze zaak is aanhangig bij het Gerechtshof Den Haag. Waar dit over gaat? Lees over de rechtszaak en onze tussenkomst op onze website.