Tussenkomst

De “Bezorgde Energie Gebruikers” (BEG) zullen als project van Stichting Milieu & Mens (M&M) voor de rechter vertegenwoordigd worden door het advocatenkantoor Plan B. van mr. Doeko Bosscher.
De procedure in hoger beroep speelt zich af voor het Gerechtshof Den Haag. De stichting zal een verzoek bij dit Gerechtshof indienen om tot deze procedure te worden toegelaten. Dat heet tussenkomst. Een partij die tussenkomt kan volwaardig aan de procedure deelnemen.
Het eerste dat ons te doen staat is dus samen met onze advocaat het verzoek tot tussenkomst opstellen en bij het Hof indienen. Dat is werk dat zorgvuldigheid vereist.
Wij hebben ons grondig voorbereid om inderdaad tot de procedure te worden toegelaten. In dat geval krijgen wij toegang tot de processtukken.
Zodra wij alle processtukken zorgvuldig hebben geanalyseerd kunnen we onze definitieve argumenten en eisen formuleren conform onze doelen.

Volg ons op social media:

Ik doneer

Uw financiële steun is hard nodig om onze doelen te bereiken. Iedere donatie, groot en klein, helpt mee om te proberen als onafhankelijke partij via tussenkomst in de rechtszaak tussen Milieudefensie en Shell het eerdere vonnis van tafel te krijgen.

N

Ik doe mee

Bent u ook een Bezorgde Energie Gebruiker en steunt u ons initiatief? Toon uw adhesiebetuiging door middel van uw handtekening.

u

Ik wil meer weten

De rechtszaak waaraan wij gaan deelnemen is het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie. Deze zaak is aanhangig bij het Gerechtshof Den Haag. Waar dit over gaat? Lees over de rechtszaak en onze tussenkomst op onze website.