Ik wil doneren

Uw donatie is hard nodig

Er is al € 38422,06 opgehaald!

Meedoen met onze rechtszaak is gratis, want we willen opkomen voor alle burgers en bedrijven. Maar uiteraard zijn er straks aanzienlijke kosten aan dit project verbonden. Als 50.000 mensen meedoen met onze zaak en gemiddeld 10 euro doneren komen we er ook! Dus we zijn blij met elk bedrag.
Als u een grotere donatie overweegt komen we graag eerst met u in contact.

NB Onze website en rekening wordt gefaciliteerd door Stichting Luister die ook over een ‘ANBI-status‘ beschikt. Dat betekent dat donaties aftrekbaar zijn van inkomsten-, respectievelijk vennootschapsbelasting. Uw donaties worden dus via de rekening van Stichting Luister beschikbaar gesteld aan BEG, de Bezorgde Energie gebruikers, voor de genoemde doelen.

Bedrag

Volg ons op social media:

Ik doneer

Uw financiële steun is hard nodig om onze doelen te bereiken. Iedere donatie, groot en klein, helpt mee om onze zorgen kenbaar te maken bij de rechter via tussenkomst in de rechtszaak tussen Milieudefensie en Shell.

N

Ik doe mee

Bent u ook een Bezorgde Energie Gebruiker en steunt u ons initiatief? Geef ons een mandaat door middel van uw handtekening. We hebben zoveel mogelijk handtekeningen nodig om aan te tonen dat het de energiegebruiker menens is.
u

Ik wil meer weten

De rechtszaak waaraan wij gaan deelnemen is het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie. Deze zaak is aanhangig bij het Gerechtshof Den Haag. Waar dit over gaat? Lees over de rechtszaak en onze tussenkomst op onze website.