Ik wil doneren

Uw donatie is hard nodig

Er is al € 42287,06 opgehaald!

Meedoen met onze rechtszaak is gratis, want we willen opkomen voor alle burgers en bedrijven. Maar uiteraard zijn er straks aanzienlijke kosten aan dit project verbonden. Dus we zijn blij met elk bedrag.
Als u een grotere donatie overweegt komen we graag eerst met u in contact.

NB Onze website en rekening wordt gefaciliteerd door Stichting Luister die ook over een ‘ANBI-status‘ beschikt. Stichting M&M gaat echter zelf ook de ANBI-status aanvragen. Dat betekent dat donaties aftrekbaar zijn van inkomsten-, respectievelijk vennootschapsbelasting. Uw donaties worden dus via de rekening van Stichting Luister beschikbaar gesteld aan BEG, de Bezorgde Energie gebruikers, voor de genoemde doelen zolang St. M&M zelf nog geen ANBI-status heeft.

Bedrag

Volg ons op social media:

Ik doneer

Uw financiële steun is hard nodig om onze doelen te bereiken. Iedere donatie, groot en klein, helpt mee om te proberen als onafhankelijke partij via tussenkomst in de rechtszaak tussen Milieudefensie en Shell het eerdere vonnis van tafel te krijgen.

N

Ik doe mee

Bent u ook een Bezorgde Energie Gebruiker en steunt u ons initiatief? Toon uw adhesiebetuiging door middel van uw handtekening.

u

Ik wil meer weten

De rechtszaak waaraan wij gaan deelnemen is het hoger beroep van Shell tegen Milieudefensie. Deze zaak is aanhangig bij het Gerechtshof Den Haag. Waar dit over gaat? Lees over de rechtszaak en onze tussenkomst op onze website.