Financiering

N

Financiering

Stichting Milieu & Mens die zich mede inzet voor de belangen van de Bezorgde Energie Gebruiker, zal niet kunnen rekenen op financiële steun vanuit de overheid en de Postcodeloterij. Ons initiatief is voor 100% afhankelijk van steun van Bezorgde Energiegebruikers en burgers en bedrijven die zich zorgen maken en willen inzetten voor de democratische rechtsstaat.

De gerechtelijke interventie die St M&M wil laten doen, zal behoorlijk wat geld kosten. Dat betreft uiteraard de advocaat- en gerechtelijke kosten, en in mindere mate kosten van organisatie, PR en communicatie en dergelijke. Iets waarvoor bijv. Milieudefensie heel veel geld beschikbaar heeft. Daarom doet de stichting een beroep op burgers en bedrijven deze activiteit en interventie te steunen.

 

N

Ik wil doneren

Wij zijn blij met elk bedrag en hopen dat zoveel mogelijk mensen en bedrijven deze interventie gaan ondersteunen.

Uiteraard wil de Stichting het genoemde vonnis van tafel, maar ook om een duidelijk signaal af te geven dat niet Milieudefensie het algemeen belang uitmaakt van Nederland, haar inwoners en bedrijven. En dat niet rechters politieke keuzes moeten gaan maken in Nederland en de rol van de bestuurlijke macht moeten innemen. Dat is aan het bestuur van ons land.